Demir Çelik, Genel

Demir Çelik ve Metal İşleme Parçalar

Uzun Torna, endüstrinin güvenini kazanmış bir mükemmellik geleneğini ve bir kalite vaadini sürdürmektedir. En zorlu işleri bile yapmak için gereken uzmanlığa ve hassasiyete sahibiz. Ancak kapsamlı deneyimimizin yanı sıra, müşterilerimiz için harika şeyler yapmaya devam etmek için hala yeterince gençlik coşkusu ve yeniliğe sahibiz.

Uzun Torna

Kaliteli işler yapmak için iş yapıyor. Makinelerimiz ve parçalarımız sadece çalışmak için değil, aynı zamanda mükemmellik için de tasarlanmıştır. İşleme hizmetleri için tedarikçiniz olmayı dört gözle bekliyoruz. Yıllara dayanan güvenilir hizmetimiz bizi başarılı kıldı ve sizinle çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Hizmetlerimiz, demir, bant kesme ve sarma, poliüretan, hidrolik, elektromekanik ve daha fazlası gibi farklı alanlara yöneliktir. Üretim aşamaları, parçayı üretmek için optimum bir işleme döngüsünün planlandığı CAM programlama sistemleri aracılığıyla çizimlerin incelenmesinden başlar.

Uzun Torna, Ürün garantisinin tasarım aşamasından başladığına inanıyoruz. Ayrıca küçük grupların veya makinelerin alt gruplarının montajını da sunabiliyoruz. Firmamız verimli bir organizasyon ve kalifiye kadrosu sayesinde taleplerinizi kısa sürede karşılayabilmektedir.

Uzun Torna, tecrübemiz, basit parçalardan karmaşık montajlara kadar üretim taleplerinizi kaliteli ve özel malzemeler kullanarak çözmemizi sağlar; ayrıca büyük miktarlarda üretim sağlayabilir.  Son teknoloji üretim sistemlerinden yararlanan tutkuları ve uzmanlıkları, müşterilere üst düzey hizmet ve ürünler sunmak amacıyla gelecek için sağlam bir garanti oluşturmaktadır.

Uzun torna için herhangi bir talep için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.