Alüminyum, Genel

Alüminyum CNC Torna Hizmeti

Uzun Torna olarak yılların vermiş olduğu tecrübe ile eğitilmiş profesyonel ustalarımız ile sizlere CNC Torna hizmeti sunuyoruz. CNC işleme hizmetleri, CNC torna konusunda uzmanlaştık. Tornalanmış veya frezelenmiş plastik ve metal bileşenlerden yapılmış hassas CNC işlenmiş parçalar üretiyoruz.

Çok çeşitli CNC işleme parçaları sunuyoruz ve benzersiz gereksinimlerinize göre özel CNC işleme parçaları üretmeye açığız. CNC işleme hizmetleri, sipariş üzerine üretilen parçalar ve bileşenler için kişiselleştirilmiş müşteri hizmetleri sunar. Çeşitli malzemeler için tornalama, frezeleme, delme, kılavuz çekme, delik işleme ve taşlama sunuyoruz.

Alüminyum parçalar ekonomik, hafif ve çekicidir. Bu metalden yapılan parçalar, çelik gibi diğer birçok metale göre daha kısa sürede işlenebildikleri ve ek yüzeyler gerektirmediği için genellikle daha ucuzdur. Alüminyum kimyasala dayanıklıdır, işlenmesi kolaydır ve yüksek mukavemet / ağırlık oranına sahiptir – çeliğin yaklaşık üçte biri ağırlığındadır. Aynı zamanda iyi bir elektrik ve ısı iletkenidir, ısı alıcıları için idealdir ve ısıyı ve ışığı yansıtır, manyetik değildir ve dövülebilirdir.

Çok çeşitli CNC işleme parçaları sunuyoruz ve benzersiz gereksinimlerinize göre özel CNC işleme parçaları üretmeye açığız. CNC işleme hizmetleri, sipariş üzerine üretilen parçalar ve bileşenler için kişiselleştirilmiş müşteri hizmetleri sunar. CNC tornalama hizmetleri üreticisidir.

Tam kapasiteye sahibiz ve araba parçaları, mobilya torna parçaları, Tıbbi döner parçalar, Alüminyum torna parçaları, metal cıvata, spool valf, hidrolik bağlantı, kamera lens muhafazası ve daha fazlası gibi her türlü torna parçasını üretebiliyoruz.